LinkedIn

 

Onze locaties

Smurfit Kappa ELCORR

Smurfit Kappa ELCORR is gevestigd in Etten-Leur en telt circa 220 medewerkers. Wij maken van papier golfkarton en verwerken (bedrukken, stansen, vouwen en plakken) dit tot trays en dozen. Smurfit Kappa ELCORR levert aan middelgrote en grote productiebedrijven. O.a. voor de Fast Moving Consumer Goods (zoals supermarkten), de out-of-home industrie (zoals horeca) en een opkomend aandeel in e-commerce (online shopping). Wij bieden jou een fijne werkomgeving met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, met als kernwaarden Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Respect en Samenwerken. Jij staat dus centraal.

Jij wordt gezien als de promotor van onze organisatie. De mate waarin jij betrokken bent bij onze organisatie, bepaalt jouw productiviteit en prestaties. Jij wordt gezien als de sleutel voor het succes van onze organisatie en uiteindelijk voor het succes van onze klanten.

Adres: Vossendaal 16, 4877 AB Etten-Leur, NL

Global Experience Center

Het Europese hoofdkantoor van Smurfit Kappa is de plek waar klanten en medewerkers samenkomen om waarde te creëren voor onze klanten. Het is een inspirerende plek waar 24 nationaliteiten werken om de toekomst van verpakkingen vorm te geven. Je vindt er ons Global Experience Center, de Pan European Sales afdeling (waar we bezig zijn om mooie oplossingen te bedenken voor enkele van 's werelds grootste merken), de afdeling Innovatie en Ontwikkeling (die verantwoordelijk is voor innovatie, marketing, design en R&D) en stafafdelingen zoals HR, Finance, Audit etc., naast het senior management en de CEO.

Adres: Evert van de Beekstraat 1-106, 1118 CL Schiphol, NL

 

Smurfit Kappa Hexacomb

Smurfit Kappa Hexacomb is marktleider in het fabriceren van honingraat verpakkingsoplossingen. Onze producten worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals verpakkingen, bescherming van producten en tijdens transport.

Smurfit Kappa Hexacomb heeft binnen Europa drie vestigingen: Nederland (Ermelo), Frankrijk (Amboise) en Spanje (Aoiz). Smurfit Kappa Hexacomb biedt internationaal haar producten aan en telt ongeveer 125 medewerkers.

Onze organisatie staat voor diversiteit en zet zich hier ook voor in. We bieden een prettige werkomgeving, waarin er mogelijkheden zijn tot het ontwikkelen van jezelf, maar ook van het bedrijf. We zijn een klein bedrijf met een enorme wilskracht en zien dat ook terug in onze mensen. Door de samenwerking met onze klanten en onze medewerkers bouwen we aan ons succes!

Adres: Herderlaan 4, 3851 BD Ermelo, NL

Hoofdkantoor Benelux

Het hoofdkantoor van Smurfit Kappa Benelux bevindt zich in Oosterhout. Hier is ons dagelijks bestuur en ons Experience Center (waar we op een interactieve manier onze impact aan klanten laten zien) gevestigd. Daarnaast vind je op het hoofdkantoor stafdelingen zoals IT, Marketing & Sales, Finance, HR en het Global Microsoft Competence Center. Met ongeveer 150 collega's werken we nauw samen met de verschillende locaties in Nederland en België en is er veel contact met onze buitenlandse collega's.

Door korte lijnen en de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren op diverse vlakken, krijgen medewerkers op het hoofdkantoor de mogelijkheid om impact te maken op onze organisatie en onze klanten. Zo bouwen we iedere dag aan het succes van onze klanten.

Adres: Warandelaan 2, 4904 PC Oosterhout, NL

Smurfit Kappa MNL

Smurfit Kappa MNL in Soest, Eerbeek en Loenen is dé  producent van verpakkingsoplossingen in golfkarton en diensten met focus op SRP en hoogwaardige bedrukkingen. 

Onze producten worden voornamelijk afgezet in de industriële sector en met name de segmenten voeding, dranken, bloemen, planten, medisch, persoonlijke en huishoudelijke verzorging. Maar ook bekende- en luxe partijen in de e-commerce nemen onze producten af.  

Bij Smurfit Kappa MNL werken we altijd veilig. Maar ook efficiëntie, continue verbeteren en verantwoordelijkheid nemen zijn kernwaarden binnen Smurfit Kappa MNL. Bij onze vestigingen in Soest, Loenen en Eerbeek werken ongeveer 450 medewerkers. Door onze klantgerichtheid, productkwaliteit, service, innovatie, specialisatie en leverbetrouwbaarheid hebben wij een vooraanstaande marktpositie opgebouwd in de Benelux.  

Adres: Coldenhovenseweg 122, 6961 EH Eerbeek, NL

Smurfit Kappa Orko-Pak

Smurfit Kappa Orko-Pak is gevestigd in Zwolle en heeft zich als producent van golfkartonverpakkingen gespecialiseerd in het leveren van klant-specifieke verpakkingen in elke ordergrootte. Dagelijks werken ongeveer 20? medewerkers aan het maken van de mooiste verpakkingen. Onze collega's van de afdelingen ontwerp, commercie en productie werken hierbij nauw samen.

Smurfit Kappa Orko-Pak kenmerkt zich als een bedrijf waar een goede sfeer hangt en waarbij het gevoel van 'samen' wordt benadrukt. Onze kernwaarden zijn: openheid, samenwerking, vindingrijkheid, gedrevenheid, kennis en ervaring. Tevens kennen wij als vestiging (als onderdeel van Cluster Vandra) de volgende cultuurwaarden: Veilig, Respect, Samen en Plezier. Word jij één van de gezichten van Smurfit Kappa Orko-Pak?

Adres: Curieweg 15, 8013 RA Zwolle, NL

Smurfit Kappa PARENCO

Bij Smurfit Kappa Parenco staan twee state-of-the-art papiermachines en meerdere installaties voor duurzame grondstoffenvoorbereiding, energievoorziening en waterzuivering. Met technisch hoogwaardige apparatuur en innovatieve technieken realiseren onze 260 gespecialiseerde vakmensen het complete proces van oud papiersortering tot en met de productie van papier en karton.

Wij staan nooit stil en zijn altijd op zoek naar verbetering. Medewerkers worden continu bijgeschoold in de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze krijgen alle ruimte om hun potentieel maximaal te benutten en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. De beloning is rijkelijk, en met een uitdagende en langdurige carrière in het vooruitzicht bij ons bedrijf.

Adres: Papiermolenweg 1, 6871 AV Renkum, Renkum, NL

Smurfit Kappa Paper Services

Smurfit Kappa Paper Services is een internationaal service center, met meer dan 60 goed opgeleide en hoog gemotiveerde medewerkers. Komend uit meer dan 10 landen, zijn onze medewerkers gelijk verdeeld over mannen en vrouwen, in verschillende stadia van hun carrières en waar Engels de voertaal is. Sales, Supply Chain, IT en Finance medewerkers werken samen om Containerboard Papier, vanuit de Europese Smurfit Kappa papierfabrieken (11) en van andere papierleveranciers (85), te verkopen aan golfkartonbedrijven (90% Smurfit Kappa bedrijven in Europa).

De focus ligt op het ontzorgen van de fabrieken en klanten door het optimaliseren van de supply chain via capaciteitsmanagement, voorraadbeheer, productieplanning en digitalisering van de financiële en supply chain transacties tussen papierfabrieken en golfkartonbedrijven. Met 3.2 M ton papier, € 1.3M netto omzet in een geïntegreerd  SAP systeem, is SK Paper Services een organisatie, waar procesverbetering en innovatie onderdeel zijn van ons DNA.

Adres: Mijnheerkensweg 31B, 6041 TA Roermond, NL 

Smurfit Kappa RAPIDCORR

Smurfit Kappa Rapidcorr Eindhoven B.V. is sinds 1919 gevestigd op een authentieke locatie in het centrum van Eindhoven, tegen het hippe STRIJP-S aan. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van golfkartonnen platen (sheets), die worden gebruikt als basismateriaal voor de verpakkingsindustrie. 

Met zo'n 55 gemotiveerde medewerkers wordt er elke dag keihard gewerkt aan onze meer dan 100 verschillende kwaliteiten golfkarton, om zowel de interne als externe klanten te kunnen voorzien van hoogwaardige platen karton.

Als kleine zelfstandige fabriek binnen het concern Smurfit Kappa bieden wij een fijne werkplek met diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, waarin het gevoel van een familiebedrijf mooi samengaat met de professionaliteit van een groot concern.

In onze platte organisatie hebben we met korte lijnen en krijg je volop de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren op diverse vlakken.

Adres: Zwaanstraat 1, 5651 CA Eindhoven, NL

Smurfit Kappa Recycling

Smurfit Kappa Recycling Benelux verwerkt jaarlijks 1,5 miljoen ton oud papier. Dit oud papier wordt ingekocht,  opgehaald, gesorteerd en door ons verwerkt. Met circa 150 medewerkers op vijf verschillende locaties doen we dit 24/7.

Smurfit Kappa Recycling Benelux heeft als kernwaarden Ondernemerschap, Autonomie, Loyaliteit, Eerlijkheid, Respect, Klantgerichtheid en Werken in teamverband. Medewerkers die verantwoordelijkheid durven te nemen, krijgen de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien. Onze medewerkers zijn onze kracht op het gebied van zowel veiligheid als gezondheid. Zo zorgen we voor een goede samenwerking in een fijne werkomgeving, waarin loyaliteit en eerlijkheid sterk naar voren komen.

Adres: Kanaaldijk Noord 25a, Eindhoven, NL

Smurfit Kappa Roermond Papier

Smurfit Kappa Roermond Papier produceert jaarlijks 650.000 ton nieuw papier voor golfkarton verpakkingen, van 1,3 miljoen balen oud papier. Dit is bijna 30% van wat jaarlijks aan oud papier in Nederland wordt ingezameld. In Roermond werken ongeveer 280 medewerkers, waarvan de helft in ploegendienst.

Van oud papier weer nieuw papier maken is een divers proces waar veel verschillende vakgebieden bij nodig zijn. Samen met onze mensen behalen we mooie resultaten waar we trots op zijn. Dat doen we door continu verder te kijken, te zoeken naar verbeteringen en deze te implementeren.

Duurzaamheid is voor ons in veel opzichten de aanjager voor innovatie én samenwerking. We willen bijdragen aan een duurzamere wereld. Dat gaat verder dan alleen van oud papier nieuw papier maken. We zetten reststromen van andere sectoren in als hulpstoffen. Omgekeerd leveren we onze reststromen aan derden die er weer nieuwe toepassingen voor hebben. Zo proberen we kringlopen te sluiten.

Adres: Mijnheerkensweg 18, 6041 TA Roermond, NL

Smurfit Kappa Trobox

Smurfit Kappa Trobox, gevestigd te Oosterhout (NB), gaat tot het uiterste om de klant zo goed mogelijk te voorzien van de juiste verpakkingen. Deze sheetplant is gespecialiseerd in de productie van kleine en middelgrote series verpakkingen van golfkarton, met als specialiteit offset bedrukte verpakkingen.

Er werken ongeveer 20 medewerkers met toewijding aan onze verpakkingen. De werktijden zijn op basis van dagdienst en we kennen een 36-urige werkweek.

Wij hebben de ambitie om medewerkers zo breed mogelijk in te kunnen zetten en dit willen wij onder andere bereiken door training on the job door directe collega's. Onze cultuurwaarden zijn (als onderdeel van Cluster Vandra): Veilig, Respect, Samen en Plezier. Herken jij je in deze cultuurwaarden? Wordt dan onderdeel van Smurfit Kappa Trobox.

Adres: Nijverheidsweg 6, 4906 CL Oosterhout, NL

Smurfit Kappa TWINCORR

Met een team van ongeveer 300 medewerkers ontwikkelt, produceert en vermarkt Smurfit Kappa TWINCORR een uitgebreid assortiment van maatwerk transportverpakkingen in golfkarton. Van eenvoudige bedrukkingen tot 6-kleurendruk. Dit doen wij op 2 locaties: Hoogeveen en Nieuwe Pekela. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren, waaronder FMCG, Industrie, Pharma , Zuivel en AGF.

Wij onderscheiden ons door onze kennis, innovatie en operationele slagkracht. Dit kunnen we alleen bereiken en behouden door met elkaar een veilige, open, ontwikkelingsgerichte en uitdagende werkomgeving neer te zetten. Het combineren van de mentaliteit en drive van een lokaal bedrijf gecombineerd met de global allure van Smurfit Kappa maakt dat we dit kunnen realiseren.

Adres: Industrieweg 17, 7903 AH Hoogeveen, NL  

Smurfit Kappa Van Dam

Smurfit Kappa Van Dam is gevestigd in Helmond. Op deze locatie werken wij met zo'n 140 collega's. Wij leveren totale verpakkingsoplossingen van golfkarton waarbij wij ons richten op industriële “added value” markten met de focus op XXL en Heavy Duty verpakkingsoplossingen. Zo leveren wij o.a. aan de levensmiddelenindustrie, automotive en logistieke sector. 

Bij Smurfit Kappa Van Dam maken we golfkarton. Dit verwerken we vervolgens tot een gereed product (stansen, rillen, vouwen, plakken, hechten, drukken en tapen), voornamelijk in het grote en zware verpakkingssegment (XXL en HD). Ieder product wat wij maken is klantspecifiek. Zo dragen wij bij aan het succes van onze klanten.

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, directheid en betrokkenheid. Ons gezamenlijke kerndoel; "Samen Winnen", en onze kernwaarden "Veilig, Samen, Assertief en Passie" dragen wij elke dag uit. Dit zien we graag terug in iedere toekomstige collega. Samen maken wij het verschil!

Adres: Sojadijk 1, 5704 RL Helmond, NL

Smurfit Kappa Vandra

Smurfit Kappa Vandra is gevestigd in Oosterhout (NB) met ongeveer 200 medewerkers. In deze veranderende wereld veren we mee met de markt en kijken vooruit waar het kan. Smurfit Kappa Vandra is gespecialiseerd in het leveren van klantspecifieke verpakkingen in elke ordergrootte. Zowel grote bedrijven als kleine lokale ondernemers kunnen bij ons terecht.

Verpakking is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een product. Door onze deskundigheid en ervaring op het gebied van design, ontwikkeling, productiemogelijkheden en kennis in de klantbehoefte, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de groei van onze klanten. 

Onze cultuurwaarden zijn (voor Cluster Vandra): Veilig, Respect, Samen en Plezier. Hier proberen wij iedere dag met toewijding invulling aan te geven. We willen ons continu blijven verbeteren. Dit betekent dat we ons blijven ontwikkelen om onze prestaties te verbeteren. Bouw jij mee aan de weg van Goed naar Excellent?

Adres: Wilhelminakanaal Zuid 106, 4903 RA Oosterhout, NL 

Smurfit Kappa ZEDEK

Smurfit Kappa Zedek is met haar productielocatie gevestigd in Deventer. Daarnaast hebben wij verkoopkantoren + studio’s in Leicester (UK), Rosbach + Münster (DLD)

Zedek produceert full colour bedrukte golfkartonnen consumentenverpakkingen, winkeldisplays en point of sale materiaal. De focus binnen ons bedrijf is vooral gericht op constant verbeteren in nauwe samenwerking met elkaar. Teamwork is het DNA wat ons inspireert en innoveren is onlosmakelijk verbonden met onze visie.

Met 270 medewerkers in Deventer, 12 in Leicester, 23 in Münster en 6 in Rossbach zijn we een fantastische groep met volop gemotiveerde mensen die voor elkaar klaarstaan. Alleen op die manier kunnen we samen bouwen aan de toekomst van onze klanten.

Onze klantengroep bestaat uit merkeigenaren en veel supermarktketens. Onze producten kom je dagelijks tegen op de winkelvloer of je krijgt ze via online aankopen thuis bezorgd.

Kortom, Smurfit Kappa Zedek is een hartstikke leuk bedrijf om voor te werken.

Adres: Maagdenburgstraat 9, 7421 ZA Deventer, NL