LinkedIn

 

Stage & afstuderen

Welke impact maak jij als stagiair(e) bij Smurfit Kappa?

Wanneer je een MBO-, HBO of WO-studie volgt, is de eerste stap richting jouw loopbaan gemaakt. Om het vak te kunnen leren, moet je praktijkervaring opdoen. Smurfit Kappa heeft hiervoor volop stage- en afstudeermogelijkheden, in verschillende vakgebieden.

Wat bieden wij?

Persoonlijke begeleiding staat bij ons op nummer één. We bieden een open en informele werksfeer, waardoor jij je meteen op je gemak zal voelen. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

Ben jij opzoek naar een stageplaats?

Kijk hieronder in het overzicht naar de beschikbare stageplaatsen. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met desbetreffende vestiging.

Open sollicitatie stage

Staat de juiste stageplaats of -opdracht momenteel niet in het overzicht? Klik dan op 'Open sollicitatie stage' in het vacatureoverzicht onderaan deze pagina, en laat jouw gegevens, motivatie en CV achter.

Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij Smurfit Kappa? Onze (oud)stagiaires vertellen het.

"Tijdens mijn stage heb ik onderzoek mogen doen naar het bevorderen van de inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer van Smurfit Kappa Hexacomb. Na mijn stageperiode kan ik één ding zeggen; deze stage heeft mij meer geboden dan ik ooit kon verwachten. Er werd gehoor gegeven aan wat ik te zeggen had en de sfeer is warm en open. Ik zal positief blijven terugkijken naar deze leerervaring!"

Sura - Human Resource Management, Hogeschool Windesheim Zwolle

"Mijn stage was hartstikke afwisselend. Van het resetten van een wachtwoord, tot servers configureren. Het is elke dag wel feest geweest. Daarnaast heb ik fantastische collega's om me heen gehad. Zij stonden altijd klaar om te helpen."

Eren - Medewerker Beheer ICT Niveau 3, ROC Deventer 

"Er hangt een informele sfeer die ik als erg fijn heb ervaren. Tijdens mijn stage werd ik betrokken bij lopende, maar ook nieuwe projecten die ik zelf heb mogen opstarten. Erg interessant en super leuk. Wist je dat ik deze stagewebpagina heb mogen creëren? Hoe gaaf! Ik zal met een grote glimlach terugkijken naar mijn stageperiode bij Smurfit Kappa."

Jana - Human Resource Management, Hogeschool Saxion Deventer

‘’Ik heb mijn afstudeerstage gelopen op de afdeling Innovation & Development. Deze stageperiode heb ik als een super leuke en leerzame ervaring beschouwd. Ik voelde me meteen onderdeel van de organisatie, waardoor ik met de kennis van de collega's mijn stageproject succesvol heb kunnen afronden. ‘’

Maartje Chemische Technologie, Hogeschool Utrecht