LinkedIn

HR Officer

Maak het verschil bij Smurfit Kappa ELCORR te Etten-Leur!

Vraag jij je wel eens af wie ervoor zorgt dat de dozen voor jouw pakketjes sterk, efficiënt en zo duurzaam mogelijk zijn? Wij bieden jou een baan met afwisseling, goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden als HR Medewerker. Kom ons team versterken met jouw enthousiasme, energie en passie!

Werken als HR Officer bij Smurfit Kappa biedt jou:

 • Een leuke baan voor 24 uur in de week. Waarvan ieder geval maandag een vaste werkdag is en we je vragen de 1e van elke maand te werken. Overige dagen zijn in overleg;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, 25 vakantiedagen naar rato, 8% vakantiegeld en een eigen pensioensregeling;
 • Kansen om je te ontwikkelen binnen het HR vakgebied door diversiteit aan onderwerpen die voorbij komen.

 

Jij past bij ons omdat:

 • Je passie voor het HR-vak hebt;
 • Een afgeronde MHBO/HBO opleiding richting HRM hebt;
 • Je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt en affiniteit met personeelsinformatiesystemen;
 • Je accuraat en communicatief sterk bent en initiatief toont in het werk wat je ziet en doet;
 • Je in staat bent om je eigen werkzaamheden te organiseren en je zelfstandig kunt werken;
 • Je kritisch kunt zijn en graag meedenkt in hoe het reilt en zeilt met HR in de organisatie;
 • Je ervaring hebt binnen het HR werkveld op het gebied van personeelsadministratie en actieve verzuimbegeleiding.

 

Als HR Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van het proces betreffende administratie wegens instroom, doorstroom en uitstroom. Jij geeft opvolging aan de vastgestelde processen om te zorgen voor een accurate salarisadministratie. Verder heb je een actieve rol bij het begeleiden van leidinggevenden en waar nodig medewerkers bij het korte en middellange verzuim. Tevens geef je inhoud aan de Wet Poortwachter bij langdurig zieke medewerkers. We vragen je flexibiliteit inzake aanwezigheid op elke 1e dag van de maand ter voorbereiding van de salarisadministratie. Op deze dag dienen diverse werkzaamheden plaats te vinden als maken van diverse overzichten en rapportages voor het verzorgen van de juiste maandafsluiting.

Onze belangrijkste afdelingsdoelstelling is: "Als kritische sparringpartner de organisatie adviseren en ondersteunen zodat leidinggevenden optimaal kunnen presteren en de organisatiedoelstellingen kunnen realiseren". 

 

Smurfit Kappa is een wereldwijde organisatie die papier en golfkartonnenverpakkingen produceert. Samen met onze 48.000 medewerkers in 36 landen werken we continu aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie. Iedereen heeft iets unieks te bieden binnen Smurfit Kappa. Onze klanten zijn middelgrote en grote productiebedrijven in sectoren als voeding, dranken en e-commerce.  

Smurfit Kappa Smurfit Kappa ELCORR B.V. valt onder de Smurfit Kappa Corrugated Benelux die op haar beurt weer onderdeel is van de Smurfit Kappa Group. Op de locatie gevestigd in Etten-leur zijn ongeveer 230 medewerkers werkzaam, verdeeld over diverse afdelingen.

De afdeling HR bestaat uit 4 medewerkers. Een HR Manager, een HR Business Partner, een Organisational Improvement Engineer en jij als HR Officer. 

Meer zien over het proces van Smurfit Kappa? Kijk hier de bedrijfsvideo en krijg alvast een goede indruk.

We hechten veel waarde aan een goede werkomgeving en hanteren daarom de volgende kernwaarden:

 • Ik geef vertrouwen en ben betrouwbaar;
 • Ik neem verantwoordelijkheid en toon eigenaarschap;
 • Ik toon respect voor de ander en ben open en eerlijk;
 • Ik maak samenwerken onderdeel van mijn werk.

 

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de solliciteerknop rechtsboven op de pagina. Je krijgt binnen vijf werkdagen van ons een reactie! Voor meer informatie over ons of de vacature kun je contact opnemen met Pepijn Tiemens, HR Manager. Bereikbaar via pepijn.tiemens@smurfitkappa.nl of 06-46053678. 

 

 

Contactpersoon vacature

Locatie

Acties